Logo Minters

Links Eigen functioneren & Relaties

Hier vindt u een willekeurige greep uit de veelheid van informatiebronnen op het gebied van Eigen functioneren & Relaties. Met vragen over en problemen bij Eigen functioneren & Relaties kunt u ook altijd contact opnemen met de sociale professionals van Minters.

Lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor uw gezondheid en welzijn.

MEE ondersteunt mensen met een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, chronische ziekte of een vorm van autisme. Mensen die moeilijk leren of niet-aangeboren hersenletsel hebben, kunnen ook bij MEE terecht.

De Parnassia Groep heeft de Riagg Rijnmond overgenomen en biedt psychische en verslavingszorg op tientallen locaties in de regio Rijnmond. Of het nu om volwassenen, jongeren, kinderen of om lichte of zware problematiek gaat.

GGZ Delfland is een streekziekenhuis voor psychiatrische zorg. In de regio Nieuwe Waterweg Noord (NWN) levert GGZ Delfland psychiatrische zorg aan jeugd, volwassenen en ouderen.

Inwoners van Maassluis kunnen bij VraagRaak terecht voor advies, informatie en concrete hulp op het gebied van onder meer zorg, werk en inkomen, schulden, wonen, gezinsrelaties, huishoudelijke hulp, mantelzorg en persoonlijke problemen.

Bij het Adviespunt Zorgbelang kunt u terecht met uw vraag of klacht over de zorg.

Landelijk werkende organisaties

Korrelatie is een landelijke organisatie. Korrelatie biedt anonieme, professionele, psychosociale hulp. Korrelatie geeft individueel advies en hulp, aan iedereen die hierom vraagt. Dit kan telefonisch en online.

Het Juridisch Loket helpt iedereen met een laag inkomen en weinig vermogen en wordt gefinancierd door het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Movisie is het landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, sociale zorg en sociale veiligheid.

Ouderen

SeniorWeb (1996) is een landelijke vereniging met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren.

Seniorenwelzijn is er voor thuiswonende senioren in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. U kunt een bezoek brengen aan een van de ontmoetingscentra of deelnemen aan de activiteiten.

Echtscheiding

Op deze website treft u zowel praktische als achtergrondinformatie over aan onderwerpen die samenhangen met echtscheiding.

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting informeert consumenten over geldzaken, variërend van zakgeld voor de kinderen tot het kopen van een woning.

Werk en inkomen

Hier kunt u vacatures zoeken, solliciteren en een uitkering aanvragen. De Werkmap, uw persoonlijke pagina op werk.nl, helpt u bij het zoeken naar werk.

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland.

Eigen functioneren & Relaties

Angela van Peufflik - Participatiemedewerker

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Angela van Peufflik

Functie: Participatiemedewerker

"Ik draag ertoe bij dat er verbindingen komen (en blijven) tussen diverse bewoners(organisaties), de gemeente en andere belanghebbenden in de Vlaardingse wijken Holy en Centrum met als doel: eigen plannen en ideeën ter verbetering van de eigen wijk of buurt realiseren. Daarnaast ondersteun ik bij Coach & Co een aantal coaches en hun co’s."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2021 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon