Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Bestuurs- en HR&D assistent (24 - 28 uur)

De bestuursassistent ondersteunt de bestuurder op secretarieel gebied en je ondersteunt de manager HR&D op het gebied van personeel en opleidingen. Daarnaast heb je beleidsmatige taken en rapporteer je de voortgang van de uitvoering van het beleid. Je stemt de werkzaamheden op het Bedrijfsbureau af met je collega’s. De functie wordt op basis van onderstaand profiel tijdelijk ingevuld. Afhankelijk van de ontwikkelingen en behoefte zal binnen afzienbare tijd het definitieve profiel worden vastgesteld, waarna bij gebleken geschiktheid over zal worden gegaan tot een eventuele verlenging.

Ben jij de spin in het web die wij zoeken en kun jij motiveren waarom jij deze aandachtsgebieden wilt combineren stuur dan je cv en motivatiebrief z.s.m. per mail naar solliciteren@minters.nl.

Burenbemiddelaars (vrijwillig)

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Ilze Bot - Participatiemedewerker

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Ilze Bot

Functie: Participatiemedewerker

FacebookTwitterLinkedIn

"Ik ervaar mijn werk als gevarieerd en waardevol. Immers, ik ondersteun bewoners(groepen) van alle leeftijden en werk met ze samen. Bijvoorbeeld bij het organiseren van buurtgerichte activiteiten, opzetten van platforms, ontwikkelen van plannen voor de wijk en het coachen van coaches voor kinderen en jongeren die even niet zo lekker in hun vel zitten."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2020 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon