Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Momenteel hebben we de volgende vacatures

Vrijwilligers Coach&Co Buurtbuddies

Wil jij je op een waardevolle manier inzetten voor medebewoners uit Vlaardingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een nieuw vrijwilligersproject hebben wij vrijwilligers nodig, die met hun kwaliteiten willen bijdragen aan de zelfredzaamheid van Vlaardingse inwoners. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om het team te versterken.

Functiewensen:

  • Is flexibel en wekelijks inzetbaar, vanaf 2 uur per week (voor minstens een jaar)

  • Communicatief sterk

  • Is empathisch, zonder emotioneel betrokken te raken

  • Kan grenzen bewaken

  • Kan zich neutraal, onpartijdig en respectvol opstellen

  • Kan goed samenwerken

  • Is representatief (voorbeeld voor de medebewoner)

  • Minimale leeftijd vanaf 18 jaar

  • Kan een VOG verklaring laten zien

Wat ga je doen? Een vrijwilliger voert ondersteunende taken uit tijdens of na afloop van een hulpverleningstraject van Minters of de Wijkteams Vlaardingen. Het doel is om de medebewoner te steunen in het zo zelfstandig mogelijk leren uitvoeren van praktische taken. Denk hierbij aan het werken aan een netwerk, ondersteunen in het creëren van rust en regelmaat in het leven, samen sporten, het helpen om (financiële) administratie op orde te krijgen etc. Hierbij creëert de vrijwilliger een positieve sfeer, zodat de ander zich op informele manier gesteund voelt met diverse taken. De vrijwilliger wordt begeleid door de vrijwilligers coördinator, die ook eerste aanspreekpunt is.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan in Vlaardingen of wil je meer informatie? Neem dan contact opnemen met Ilze Bot, vrijwilligers coördinator via 010 – 4351022 of per e-mail via ilze.bot@minters.nl

Burenbemiddelaars (vrijwillig)

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Jindra Boogaard - Praktijkondersteuner GGZ, Wijkondersteuningsteam Schiedam Oost

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Jindra Boogaard

Functie: Praktijkondersteuner GGZ, Wijkondersteuningsteam Schiedam Oost

"Mensen met psychische klachten kunnen goed geholpen worden in de eerste lijn. Ik stimuleer ze zich minder te richten op het probleem en juist meer op kansen en mogelijkheden. Dat geeft weer kracht! Mijn functie is niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk en geeft energie, resultaat en voldoening."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2021 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon