Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Teamleider wijkteam West (32-36u)

In verband met verbeterde arbeidsvoorwaarden is dit een nieuwe werving. Ben jij of ken jij een ervaren, doortastende en inspirerende teamleider, die een enthousiast team van sociale professionals wil aansturen?

De sluitingsdatum van de vacature is 11 november 2018. Een eventueel eerste gesprek met Peter Luijters van BMC werving en selectie zal zo snel mogelijk na de sluitingsdatum, óf eerder als daar aanleiding voor is, plaatsvinden. Mocht je naar aanleiding van dit gesprek worden voorgesteld, dan vindt er spoedig daarna een gesprek bij Minters plaats.

Voor meer informatie neem je contact op met Ilse Cox via telefoonnummer 06-13579772

Gezinsspecialisten 24-28u

Sociaal professional wijkteam 24-36u

POH GGZ Schiedam 16u

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Mariëlle Herbes - Gezinsspecialist op school

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Mariëlle Herbes

Functie: Gezinsspecialist op school

"Samen met school en partners uit de wijk tot de kern komen in een gezin, een uitdaging. De glimlach van een kind als je even aandacht hebt gehad voor hun last, zo dankbaar!"

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2018 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon