Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Teamleider Wijkteam West

Ben jij of ken jij een ervaren, doortastende en inspirerende teamleider, die een enthousiast team van sociale professionals wil aansturen?

De sluitingsdatum van de vacature is 27 juli 2018. Een eventueel eerste gesprek is met Nicolien Dijkhuijs van BMC werving en selectie. Mocht je naar aanleiding van dit gesprek worden voorgesteld, dan vindt er spoedig daarna een gesprek bij Minters plaats.

Voor meer informatie neem je contact op met Nicolien Dijkhuijs via telefoonnummer 06-10708084

Sociaal professional wijkteam 32-36u

Ervaren Beleidsmedewerker Sociaal Domein 32-36u

Medewerker Ontruimingspreventie (consulent Schuldhulpverlening) 18u

POH GGZ Schiedam en Hoek van Holland

Jongerenwerker m/v

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Sebastiaan Kardol - Jongerenwerker

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Sebastiaan Kardol

Functie: Jongerenwerker

“Ik betrek jongeren in Holy bij de samenleving en coach hen bij het zelf invulling geven aan positieve vormen van vrijetijdsbesteding. Zo organiseren jongeren in jongerencentrum Europe activiteiten voor kinderen uit de buurt, maar ook voor henzelf zoals het bouwen van een rapstudio die nu wekelijks in gebruik is om muziek te maken, teksten te schrijven en op te nemen."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2018 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon