Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team Gezinsspecialisten, maar staat er op dit moment niet direct een vacature open? Wacht niet langer en stuur ons een open sollicitatie!

Het team Gezinsspecialisten is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor het Primair Onderwijs of Voortgezet Onderwijs.

Als jij onze organisatie wil versterken, willen wij dat graag weten ook als er geen concrete vacature open staat. Zorgt jouw cv en motivatiebrief voor genoeg interesse, dan zullen wij je uitnodigen voor een gesprek, waarin de mogelijkheden binnen het bedrijf besproken zullen worden.

Dus ben jij iemand die niet afwacht, maar zelf je kansen opzoekt? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief per mail naar mevrouw Adriane Polman (adriane.polman@minters.nl).

HR&D adviseur (24-28 uur per week)

Minters is continu in beweging en dat vraagt om een constante aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers, leidinggevende en organisatie. Als senior HR&D adviseur ben jij samen met de bestuurder, directie en management verantwoordelijk voor deze ontwikkeling. Jij geeft op professionele wijze mede sturing aan de ontwikkeling van een slagvaardige organisatie met vakbekwame medewerkers zodat de korte en lange termijn bedrijfsdoelstellingen worden geformuleerd en gerealiseerd. Uitgangspunt in je handelen is altijd het aangaan van de dialoog en het leggen van verbinding, waarbij kwaliteit en innovatie van essentieel belang zijn. Jouw toegevoegde waarde heeft een directe impact op het beleid, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

De procedure wordt begeleid door Nicoline Franken en Simon Twilt, associés bij Bosman & Vos. De inschrijftermijn voor deze vacature sluit op 27 september. De intakegesprekken vinden plaats bij Bosman & Vos van 30 september tot en met 4 oktober. De selectiegesprekken en case assessment worden ingepland vanaf 10 oktober.

Praktijkondersteuning POH GGZ volwassenen en jeugd (8 - 32 uur)

Sociaal Professional Wijkteams Vlaardingen

Burenbemiddelaars (vrijwillig)

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Ismail Patir - Jongerenwerker

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Ismail Patir

Functie: Jongerenwerker

"Jongerenwerkers zijn de oren en ogen van de buurt en de makelaars van de vrije tijd. Wij verbinden jeugd met de samenleving."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2019 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon