Logo Minters

Cursus Bikkel Lab voor kinderen in een ‘bijzondere’ thuissituatie

In mei 2019 gaat de nieuwe cursus Bikkel Lab van start voor kinderen van ca. 8 tot 12 jaar.

Heb jij ook een bijzondere vader, moeder, broer of zus? Dan ben je niet de enige; 1 op de 4 kinderen groeit op in een bijzonder gezin. Het kan zijn dat je vaak rekening met diegene houdt, dat je veel meehelpt in huis, of dat je je vaak zorgen maakt. Herken je dat? Dan is Bikkel Lab iets voor jou! Hoe ga je om met ziekte of zorg binnen je gezin; wat doet dat met jou en hoe kun je daarbij goed voor jezelf zorgen? Kinderen leren met actieve en creatieve opdrachten beter voor zichzelf te zorgen en zien dat ze niet de enigen zijn bij wie het thuis anders is.

Kennismakingsgesprekken: 7 mei 2019 in de middag. Cursusdata: Dinsdagen 14, 21 en 28 mei en 4 en 11 juni 2019 van 16.00 tot 17.30 uur. Evaluatiegesprekken: 25 juni 2019 in de middag. Alle bijeenkomsten vinden plaats bij Minters aan het Burgemeester Van Lierplein 51 in Vlaardingen.

Angela van Peufflik - Participatiemedewerker

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Angela van Peufflik

Functie: Participatiemedewerker

"Ik draag ertoe bij dat er verbindingen komen (en blijven) tussen diverse bewoners(organisaties), de gemeente en andere belanghebbenden in de Vlaardingse wijken Holy en Centrum met als doel: eigen plannen en ideeën ter verbetering van de eigen wijk of buurt realiseren. Daarnaast ondersteun ik bij Coach & Co een aantal coaches en hun co’s."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2019 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon