regiobijeenkomst7november

7 november 2022: Regiobijeenkomst Autisme en Licht Verstandelijke Beperking (MVS)

Regiobijeenkomst Autisme en Licht Verstandelijke Beperking (LVB)

Zorgt u voor iemand die bekend is met autisme en/of LVB ? Dan is de gratis bijeenkomst  op 7 november om 10.00 uur bij het hoofdkantoor van Minters wellicht iets voor u. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over zorgen voor iemand met een autisme en/of LVB en krijgt u antwoord op uw vragen en kunt u ervaringen delen met andere mantelzorgers.

We gaan deze bijeenkomst gebruiken om u kennis te laten maken met hoe tekenen kan helpen met de communicatie met elkaar. Na de bijeenkomst voelt u zich sterker in uw rol als mantelzorger.

De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo bent u verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op uw vragen waar u echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Alle volwassen mantelzorgers die zorgen voor iemand met autisme en/of LVB kunnen aan deze gratis bijeenkomst deelnemen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van; regiobijeenkomst 7 november. Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neemt u dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg

 

Datum

07 nov 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Vlaardingen
Diensten
QR code