Gezonde vreetschuur

Op 8 maart start het jongerenwerk met een nieuwe activiteit ‘De gezonde vreetschuur’. Dit is in samenwerking met het Food innovation academy een scholings- en praktijkplek waar jongeren worden klaargestoomd voor een carrière in de foodsector.

Tijdens deze activiteit gaan jongeren vanaf 12 jaar samen met hun ouder/verzorger aan de slag in de keuken. Hier gaat het om samen een gezonde maaltijd kunnen neer zetten waarbij ondertussen tips en tricks worden deelt over gezonde voeding. Daarnaast is samenwerken ook een belangrijk onderdeel van de activiteit wat we willen stimuleren tussen de jongeren en ouder/verzorger.

De maaltijd wordt gezamenlijk opgegeten in een gezellige ruimte waardoor het sociale contact ook aanbod komt. Samen eten en koken geeft dan ook een grote kans op verbinding. 

De locatie waar de activiteit zal worden gegeven is het Food innovation academy: Industrieweg 14, 3133 EE Vlaardingen. Hier mogen we gebruik maken van de keukens, restaurant en de deskundigheid van Food innovation academy.

 

Datum

08 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Locatie

Vlaardingen
Diensten
Meld je hier aan!
QR code