Lokaal Misverstand

Lokaal Misverstand Vlaardingen

Een nieuwe activiteit voor mensen met beginnende dementie. Als u woonachtig bent in Vlaardingen en u (of uw naaste) hebt het afgelopen jaar een diagnose dementie ontvangen dan kunt u zich aanmelden. Er zal dan contact met u opgenomen worden om nader te bepalen of deze activiteit passend is voor u. De activiteit is opgezet in samenwerking met Seniorenwelzijn Vlaardingen en de gemeente Vlaardingen.

Samen met Seniorenwelzijn organiseren wij een nieuw initiatief waarbij we twee wekelijkse bijeenkomsten van ieder 4 uur organiseren voor Vlaardingers met beginnende dementie. Tijdens de bijeenkomsten staan gezelligheid, ontmoeting, leren, bewegen en samen dingen ondernemen centraal.
Zo kunnen mensen die net de diagnose dementie hebben gekregen iets leuks doen, iets leren en zijn ze niet alleen gefocust op het feit dat ze dementie hebben. Mensen met beginnende dementie kunnen het gevoel hebben dat ze minder meetellen in de samenleving en dat gevoel willen we zoveel mogelijk wegnemen. Zij tellen zeker mee in de maatschappij!
Een ander belangrijk doel van de bijeenkomsten is het ontlasten van de betrokken mantelzorgers. Zij kunnen in de vrijgekomen tijd iets voor zichzelf doen wat op dat moment belangrijk voor hen is. Zo helpen we meerdere mensen tegelijk.

Locatie: Buurtpunt Groot Ambacht, Rotterdamseweg 176 in Vlaardingen.

Voor meer informatie (over de opzet, vervoer e.d.) of aanmelden kun je contact opnemen via e-mail: vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl of info@mintersmantelzorg.nl of bellen naar Mariëlle van Santen op  06-50258370.

Graag tot dan!

 

Datum

28 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 15:00

Locatie

Vlaardingen
Diensten
Meld je hier aan!
QR code