Burenbemiddeling

Heb je ruzie met je buren of ervaar je overlast? De Burenbemiddelaar Vlaardingen en Maassluis helpt!

Burenbemiddelaars zijn een neutrale partij. Ze helpen inwoners van Vlaardingen en Maassluis het gesprek met de buren aan te gaan bij overlast. Onze burenbemiddelaars kunnen begeleiden in het bemiddelingsproces, zonder dat zij partijdig zijn of een oordeel vellen.

Problemen met je buren?

Als je een probleem hebt met je buren, is dat heel vervelend. Een kleinigheidje kan zomaar uitgroeien tot een ruzie die jouw woonplezier bederft. Met een goed gesprek worden veel vervelende situaties voorkomen. De Burenbemiddelaar Vlaardingen en Maassluis helpt!

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Burenruzie
  • Geluidsoverlast
  • Overlast van huisdieren
  • Troep

Let op: Is er sprake van overlast door alcohol, drugs of geweld? Dan is dit geen zaak voor burenbemiddeling. Schakel dan de politie in!

In gesprek

In een eerste gesprek zal duidelijk worden of uw vraag geschikt is om een bemiddelingszaak op te zetten, of dat er iets anders nog is zoals advies of coaching om te komen tot een plezierige woonsituatie.

Vrijwilligers die zijn opgeleid tot burenbemiddelaar helpen bij het voeren van gesprekken en maken van afspraken.

Iedere inwoner van Vlaardingen en Maassluis die vragen heeft over burenbemiddeling kan contact opnemen met de coördinator Burenbemiddelaar van Minters op telefoonnummer 010 435 10 22 of via het contactformulier onderaan deze pagina.


Wil je in gesprek met een burenbemiddelaar?

Vul het formulier in, dan neemt een van de burenbemiddelaars snel contact met je op!

Contactformulier burenbemiddelaar – burenbemiddeling

Naam
© 2024 Minters, dienstverleners in welzijn