Join Us Vlaardingen

Wil je graag nieuwe vrienden maken en zoek je een chille manier om die te ontmoeten? Meld je aan voor Join Us! Om de week op vrijdagavond van 19 uur tot 22 uur in de Buurtkamer VOP!

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? Veel jongeren vinden het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe.

Join Us is er voor iedereen die zich alleen voelt en daar verandering in wil brengen. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Wat doen we bij Join Us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet.

Ook leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Waar heb jij zin in?

Kom erbij!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Meld je aan voor Join Us via de officiële website. Eén van de jongerenwerkers uit Vlaardingen neemt daarna contact met je op voor het intakegesprek!

Lisa (16) over Join Us
“Voordat ik naar Join Us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join Us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Ik vond het ook spannend, maar gelukkig ben ik gegaan.

Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join Us!”

© 2024 Minters, dienstverleners in welzijn