Jonge mantelzorgers

Een kwart van de kinderen groeit op met iemand in de omgeving die extra zorg, begeleiding of aandacht nodig heeft. Ook voor deze jonge mantelzorgers staat Minters klaar!

Als jonge mantelzorger groei je op met een grote verantwoordelijkheid. Zorg verlenen aan iemand in je omgeving terwijl je ook nog naar school moet, hobby’s of een bijbaan hebt Γ©n een sociaal leven probeert te onderhouden is niet makkelijk!

Klets eens met een mantelzorgadviseur!

Als je in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam woont, mag je altijd gratis contact opnemen met onze mantelzorgadviseurs. Ook als je niet precies weet wat je eigenlijk wil zeggen of vragen.

Ben jij een jonge mantelzorger? Dan is het een goed idee om eens (gratis) met een van onze mantelzorgadviseurs te praten!

Onze mantelzorgadviseurs vertellen niets door. Ze luisteren zonder oordeel naar je verhaal en hebben veel tips hoe je makkelijker met situaties kan omgaan. Die tips geven ze alleen als jij dat wil!

20% van alle jongeren is mantelzorger

Wanneer ben je eigenlijk een mantelzorger? En waar heb je dan mee te maken? Deze korte video van MantelzorgNL geeft een beeld! Onderaan deze pagina vind je nog een langere video.

Hieronder vind je meer video’s en artikelen voor jonge mantelzorgers!

Mijn kind is een jonge mantelzorger

Bekijk dan onze webpagina met informatie voor ouders en verzorgers!

Meer informatie voor jonge mantelzorgers:

Ben ik een jonge mantelzorger?

Veel kinderen en jongeren vinden het ‘gewoon normaal’ om thuis voor iemand te zorgen. Wil jij weten of je een mantelzorger bent?

Wat is een jonge mantelzorger? (VIDEO)

Heb je vragen of wil je een mantelzorgadviseur spreken?

Onze hulp is voor alle jonge mantelzorgers uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam!

De hulp is gratis en vertrouwelijk. Wij vertellen niemand dat je bij ons bent geweest en alles wat je zegt blijft geheim.

© 2024 Minters, dienstverleners in welzijn