Extra belastinginvuldag op 4 april

Wegens groot succes bieden de Sociaal Raadslieden een extra Belastinginvuldag voor de aangifte van de inkomstenbelasting over 2022.

Zoals elk jaar organiseren de Sociaal Raadslieden van Minters voor inwoners uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam in maart speciale belastinginvuldagen. Dit jaar was er heel veel vraag naar deze hulp bij de belastingaangifte. Zoveel dat de mogelijkheid om een afspraak in te plannen snel vol zat. Om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen die moeite hebben met het invullen van hun belastingaangifte, is er daarom besloten een extra invuldag op dinsdag 4 april te houden.

Voor wie?

De invulhulp is op 4 april voor inwoners uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam aanwezig op de Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen.

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners met een jaarinkomen tot €39.000 (alleenstaanden) of €49.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).

U kunt geen gebruik maken van de invulhulp als u inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bv. Zzp-er).  

De belastinginvulhulp is enkel voor de aangifte Inkomstenbelasting 2022 en wordt enkel in de periode 14 tot en met 23 maart geboden.

Afspraak inplannen

Wilt u van de invulhulp gebruik maken? Klik op de groene knop hieronder om een afspraak te plannen.

LET OP:Β  Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw Digid kan eenvoudig via de websiteΒ www.digid.nl

Reserveer snel een plekje via de knop hieronder, want 4 april is echt de laatste dag dat u van de invulhulp van de Sociaal Raadslieden van Minters gebruik kunt maken.

Mocht het niet lukken om digitaal een afspraak te maken, dan kunt u op werkdagen uitsluitend tussen 14.00 uur en 16.00 uur telefonisch een afspraak maken via 010 – 435 1022.

Meld u via de knop hieronder aan voor hulp bij de belastingaangifte 2022.