VLD CLEANUP DAY, help jij ook een handje mee?

Op zaterdag 26 maart 2022 is de tweede editie van VLD CLEANUP DAY. Gewapend met een afvalprikker en vuilniszak verzamelen we op deze halfjaarlijkse actiedag zoveel mogelijk zwerfvuil. De opbouwwerkers en jongerenwerkers ondersteunen dit bewonersinitiatief. Help jij ook een handje mee?

Meld je aan via www.vlaardingenschoon.nl en vraag jouw gratis afvalgrijper, vuilniszakken en hesje aan.

Wil je niet alleen lopen?

Op zaterdag 26 maart verzamelen rond half 10 op verschillende plekken in Vlaardingen groepjes waar je gezellig bij kan aansluiten. De locaties vind je binnenkort op de website en in de Facebookgroep β€˜VLD Cleanup’.

Na afloop worden alle vuilniszakken vol zwerfvuil opgehaald en gewogen, zodat we precies weten hoeveel winst we met elkaar hebben geboekt!

Samen voor een schone stad

De VLD CLEANUP DAY is ontstaan uit een bewonersinitiatief. In iedere wijk zijn wel mensen en groepjes die regelmatig zwerfvuil prikken. De grote schoonmaakactie is bedoeld om in één keer een groot verschil te maken en de bewustwording te vergroten. Daarnaast is het fijn om te zien dat er veel andere Vlaardingers betrokken zijn bij dit thema. Dat geeft weer moed!

VLD CLEANUP DAY wordt ondersteund door het opbouwwerk en jongerenwerk van Minters.

www.facebook.com/groups/vldcleanup