Coaching

Onze jongerenwerkers zijn er voor jou!

Heb jij last van angsten, onzekerheden of problemen? En is een psycholoog een stap te ver voor jou? Maar wil je wel graag gericht werken aan verbetering? Onze jongerenwerkers zijn opgeleid om jou te coachen! We gaan met je in gesprek op een plek waar jij je fijn voelt en denken met je mee over de stappen die jij kunt zetten.

Als je in Vlaardingen woont, kan je je aanmelden voor coaching met een jongerenwerker van Minters.
De gesprekken zijn gratis en blijven geheim. Niemand wordt zonder jouw toestemming op de hoogte gebracht van jouw coaching! Voel jij je al vertrouwd met een van onze jongerenwerkers? Dan kan je hem/haar direct aanspreken en vragen naar de mogelijkheden voor coaching. Of meld je aan via de knop op de website.

Na jouw aanmelding maakt een van de jongerenwerkers een afspraak met je. Dit kan in een cafΓ© zijn, buiten op straat of bij Minters op kantoor. We spreken af waar jij je prettig voelt!
Praten met een jongerenwerker is heel relaxed. We doen ons niet beter voor dan we zijn en lopen eigenlijk altijd in een hoodie en op sneakers. En veel straattaal begrijpen we… Geen gedoe dus, wel vooruitgang!

© 2024 Minters, dienstverleners in welzijn