Coaching

Onze jongerenwerkers zijn er voor jou!

Heb jij last van angsten, onzekerheden of problemen? En is een psycholoog een stap te ver voor jou? Maar wil je wel graag gericht werken aan verbetering? Onze jongerenwerkers zijn opgeleid om jou te coachen!

Op een plek waar jij je fijn voelt gaan we relaxed met je in gesprek en denken we met je mee over de stappen die jij kunt zetten.

Gratis coaching voor jongeren in Vlaardingen

Wij nemen jouw problemen serieus!

Als je in Vlaardingen woont, kan je je aanmelden voor coaching met een jongerenwerker van Minters. De gesprekken zijn gratis en blijven geheim. Niemand wordt zonder jouw toestemming op de hoogte gebracht van jouw coaching!

Voel jij je al vertrouwd met een van onze jongerenwerkers? Dan kan je hem/haar direct aanspreken en vragen naar de mogelijkheden voor coaching. Of meld je aan via de website:

Over de coaching

Na jouw aanmelding maakt een van de jongerenwerkers een afspraak met je. Dit kan in een cafΓ© zijn, buiten op straat of bij Minters op kantoor. We spreken af waar jij je prettig voelt!

Praten met een jongerenwerker is heel relaxed. We doen ons niet beter voor dan we zijn en lopen eigenlijk altijd in een hoodie en op sneakers. En veel straattaal begrijpen we. πŸ˜‰ Geen gedoe dus, wel vooruitgang!

Geen gedoe, wel vooruitgang!

Coaching is altijd maatwerk. Sommige jongeren hebben genoeg aan twee gesprekken, anderen blijven we een tijdje zien om tot blijvende verbeteringen te komen.

© 2023 Minters, dienstverleners in welzijn