Projecten

Voor jongeren in Vlaardingen lopen er twee toffe gratis projecten. Join us is bedoeld om andere jongeren wekelijks te ontmoeten. Citytrainer is een gratis cursus voor jongeren die zelf activiteiten willen organiseren.

Join us

Join us is er voor iedereen die zich alleen voelt en daar verandering in wil brengen. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er jongerenwerkers aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Citytrainer

Met de cursus Citytrainer leer je om sportieve of creatieve activiteiten en evenementen te organiseren en begeleiden. Een Citytrainer zet zich in voor zijn of haar stad, vereniging, buurt of school. Zo dragen Citytrainers bij aan creatieve, sportieve en sociale stad!

Activiteiten in de wijk

We zoeken de Vlaardingse jongeren actief op en organiseren wekelijks activiteiten in de wijken. Van knutselen tot lasergamen en van modeshow tot springkussen!

Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat zij voor zichzelf kansen kunnen creΓ«ren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Adresgegevens

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

© 2022 Minters, dienstverleners in welzijn