Start campagne ‘Mantelzorg is hier’

Mantelzorg komt in alle lagen van de samenleving voor, ook bij u op het werk. Maar hoe zit het nou precies? Hoe helpt u werknemers die werk en zorg langdurig moeten combineren? Wat valt wel of niet onder mantelzorg? Hoe maakt u uw bedrijf mantelzorgvriendelijk?

Campagne ‘Mantelzorg is hier’ – hulpmiddel voor werkgevers

Om aandacht te vragen voor dit onderwerp, is de campagne ‘Mantelzorg is hier’ ontwikkeld. Deze campagne is een hulpmiddel voor werkgevers die binnen hun eigen organisatie bewustwording willen stimuleren en werk en mantelzorg bespreekbaar willen maken. Bent u werkgever? Of HR-specialist? Kom dan naar de lancering van de campagne op vrijdag 10 november (landelijke dag van de mantelzorg) tijdens de infomarkt in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen.

Inspiratie tijdens de lunchvoor werkgevers en HR-specialisten

Speciaal voor werkgevers en HR-specialisten organiseren we van 12.00 – 13.00 uur ook de inspiratielunch ‘Laat mantelzorg werken in uw organisatie’. Via een korte quiz krijgt u tips over hoe u zelf aan de slag kunt met ‘mantelzorgvriendelijk’ werken. Het is mogelijk om ook zelf te delen wat uw organisatie al doet rondom mantelzorg en werk. Aanmelden kan via werk@mintersmantelzorg.nl (onder vermelding van workshop).

Locatie en tijdstip

– De Stadsgehoorzaal (Infomarkt Mantelzorg), Schiedamseweg 51 in Vlaardingen
– Vrijdag 10 november van 11:00 uur tot 15:00 uur
– Officiële opening door wethouder Jacky Silos (gemeente Vlaardingen)
Inspiratielunch van 12.00 -13.00 uur (voor werkgevers en HR-specialisten)

Meer weten en aanmelden?

Kom naar de start van de campagne en/of de inspiratielunch ‘Laat mantelzorg werken in uw organisatie’.
Of lees op deze website meer over de campagne Mantelzorg is hier.