Citytrainer in Vlaardingen

Citytrainer is een gratis trainingsprogramma voor jongeren van 14 tot 23 jaar. Ontwikkel je talenten zodat je toffe activiteiten op het gebied van sport of cultuur kan organiseren voor andere jongeren in Vlaardingen!

Wat is een Citytrainer?

Een Citytrainer zet zich in voor zijn of haar stad, vereniging, buurt of school. Zo draagt Citytrainer bij aan creatieve, sportieve en sociale stad!

‘Leer sportieve en creatieve activiteiten en evenementen organiseren en begeleiden!’

Citytrainers volgen een praktijkgerichte cursus die start met een training van een aantal bijeenkomsten. Doe je dat goed? Dan mag je de praktijk in bij een sportaanbieder, vereniging, culturele of maatschappelijke instelling.

Je bent na de cursus beter in staat om sportieve of creatieve activiteiten en evenementen te organiseren en te begeleiden.

Wat leer je?

Je weet (beter) je weg te vinden in het sport-, culturele- of maatschappelijk veld.

Je spreekt gemakkelijker bedrijven, verenigingen of instellingen aan wanneer je ruimte, advies of hulp nodig hebt bij je eigen creatieve plannen.

Inhoud cursusprogramma

De cursus bestaat uit een training met tien bijeenkomsten van ongeveer twee uur. Als de training succesvol is afgerond ontvang je een Bewijs van Deelname.

Met het Bewijs van Deelname op zak ga je van start in de praktijk onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Bij een (sport)aanbieder, verenigingen of (culturele)instelling doe je 15 uur praktijkervaring op. Een Citytrainer wordt onder andere beoordeeld op houding, uitvoering en het verslag.

‘Citytrainer staat mooi op je cv!’

Certificaat

We sluiten de training en praktijkperiode af met een spetterende certificaatuitreiking. Hier geef jij een korte presentatie over jouw ontwikkeling als Citytrainer.

Jij ontvangt als geslaagde deelnemer een certificaat en mag jij jezelf Citytrainer noemen. Dit staat mooi op je cv!

Aanmelden voor Citytrainer

Deze opleiding is een geweldige kans voor iedere jongere die meer uit zichzelf wil halen. Het is ook een hele slimme keuze, want je hebt toch maar mooi een extra opleiding op je cv staan straks Γ©n ervaring met vrijwilligerswerk.

Als gevolg van de coronamaatregelen is nog niet bekend wanneer de volgende cursus Citytrainer Vlaardingen start. Heb jij interesse? Meld je alvast aan, dan hoor jij als eerste wanneer we starten!

Weet je nog niet zeker of Citytrainer iets voor jou is? Meld je gewoon aan! Wij nemen contact met je op.

Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat zij voor zichzelf kansen kunnen creΓ«ren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Adresgegevens

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

© 2022 Minters, dienstverleners in welzijn