Uitkeringen

Als je werkloos of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt wordt, moet er van alles geregeld worden. De sociaal raadslieden van Minters ondersteunen je hierbij. Zodat je weet welke uitkering je moet aanvragen. Of als je problemen hebt met je uitkering. Of in de ziektewet zit.

Alle regels rond de verschillende uitkeringen zijn best lastig. Er zijn zoveel verschillende soorten uitkeringen: WW, IOAW, IOW, IOAZ, Bijstand, en Ziektewet. Wil je wat hulp of advies bij het aanvragen van je WW-uitkering? Of als je een andere uitkering ontvangt? De sociaal raadslieden van Minters staan voor je klaar.

“Ik verloor mijn baan en werd ook nog ziek. De sociaal raadslieden zijn nagegaan op welke voorzieningen ik recht heb en hebben geholpen bij het aanvragen.”

Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat zij voor zichzelf kansen kunnen creΓ«ren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Adresgegevens

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

© 2022 Minters, dienstverleners in welzijn