Hulp of advies nodig? De rijdende raadslieden van Minters komen naar je toe!

Als inwoner van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis kun je voor gratis hulp en advies bij problemen met wetten, regelingen, formulieren en (overheids-) instellingen altijd terecht bij de sociaal raadslieden van Minters. Via het telefonisch spreekuur, op kantoor bij Minters en zelfs via Whatsapp staan ze je graag te woord en wijzen ze je de weg.

Gratis hulp & advies

Toch is de stap om hulp of advies te vragen soms nog te groot. Misschien weet je ook niet precies bij wie je moet zijn. Of wat de sociaal raadslieden allemaal voor je kunnen betekenen. Bellen voor hulp of een afspraak maken op kantoor, kan ook een drempel zijn. Daar hebben de sociaal raadslieden nu een oplossing voor!

Rijdende (sociaal) raadslieden

Om inwoners nog beter van dienst te zijn, hoef je niet meer naar hen toe te stappen, maar komen de rijdende raadslieden naar jou toe! Met de Mintersbus gaan zij komende weken op pad om inwoners in Schiedam, Maassluis en Vlaardingen ter plaatse te voorzien van juridisch advies. Een afspraak maken is niet nodig, je hoeft ook niet vooraf te bellen Γ©n al het advies en de hulp is gratis.

Hier kom je ons tegen!

Donderdag 21 september parkeren we onze bus bij de Koningshoek aan de Uiverlaan (parkeerplaats P1, nabij de Hoogvliet) in Maassluis. Van 10:00 tot 12:00 uur kun je onder het genot van een kopje koffie of thee Γ©n een lekker koekje, al je juridische vragen aan ons stellen.

Sociaal raadslieden bieden een helpende hand bij sociale en juridische kwesties. Zijn er problemen met je huurcontract, heb je vragen over toeslagen van de Belastingdienst of over β€˜regelzaken’ rondom bijvoorbeeld echtscheiding of ontslag? Loop gerust even langs als je een vraag hebt, of meer informatie wilt over wat de sociaal raadslieden doen.

Houd ook het Nieuws op deze website in de gaten, om te zien wanneer ze bij jou in de buurt rijden!